Laden Evenementen

Het vrouwenkoor van muziekschool Rijssen en omstreken bestaat uit dertien vrouwen, die op woensdag 18 december twee besloten kerstoptredens zullen verzorgen. De muziekschool en het vrouwenkoor vinden het fijn om de verbinding en de hoop van de kerstgedachte uit te dragen door middel van de schoonheid van muziek.
In Rijssen zal het koor te horen zijn op het kerstdiner Rijssen-Holten, een gezellige avond die georganiseerd wordt voor mensen met weinig sociale contacten en paren waarvan de één mantelzorger is voor de ander.
In Enschede zingt het koor dezelfde avond in het Geert de Leeuwhuis, een woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.
De driestemmige kerstmuziek voor vrouwenkoor bestaat voor het het grootste deel uit de bekende kerstliederen, gearrangeerd voor bezetting sopraan, mezzo en alt door de Belgische arrangeur Jef Tinel.
Het vrouwenkoor wordt gevormd door dames die graag oefenen aan mooie klassieke muziek, met aandacht voor muzikaliteit en een fijne koorklank. Er is nog plek voor twee hoge sopranen en een lage alt, om vierstemmigheid mogelijk te maken. Hou je van zingen, heb je tijd om en ben je bereid ook thuis te oefenen, en bovenal: hou je van gezellig samen mooie muziek maken, meld je dan gerust aan om in januari een keer vrijblijvend te komen meezingen!