Lestarieven zangles met ingang van 1 augustus 2022
INTRODUCTIELES EN ADVIES

LEEFTIJD TIJDSDUUR LES BEDRAG
Tot 21 jaar 45 minuten € 25,-
Vanaf 21 jaar 60 minuten € 40,-


4 LESSENKAART

LEEFTIJD TIJDSDUUR BEDRAG LESPRIJS
<21 jaar 45 minuten € 150,- € 37,50
>21 jaar 45 minuten € 180,- € 45,-


OPFRIS KAART

Ervaren zangers hebben niet altijd meer behoefte aan een les om de veertien dagen, maar willen wel graag hun techniek bijhouden. Voor hen is er de opfriskaart. Deze kaart voor 4 x 45 minuten is 4 kalendermaanden geldig en kost €190,-. De maanden juli en augustus tellen niet mee.


SAMEN SOLO ZINGEN

LEEFTIJD TIJDSDUUR KOSTEN
n.v.t. >90 m € 25,-

De lessen samen solo zingen zijn inbegrepen in het abonnement. Er komt een begeleider op gitaar of piano. Koffie, thee en iets lekkers is inbegrepen. Soms is er een plaatsje over. Als je les hebt op de lessenkaart kun je inschrijven op zo’n plek.

ABONNEMENT


Op abonnement krijg je een aantrekkelijke korting op de lessen.

< 21 jaar: 12 x € 59,- per maand.
> 21 jaar: 12 x € 69,- per maand.

Het abonnement bestaat uit 23 lessen per jaar. Het heeft een opzegtermijn van 2 maanden Je zit er dus niet een jaar aan vast. Bij eerder stoppen of later in het cursusjaar beginnen, wordt naar verhouding het lesgeld berekend. De cursus bestaat uit 18 individuele lessen van 45 minuten, 4 muziekavonden “samen solo zingen”en
een uitvoering. Bij de muziekavond en de uitvoering is een begeleider op piano of gitaar aanwezig. “Samen solo zingen” heeft een maximum van 8 deelnemers en duurt minimaal 90 minuten. De individuele les is om de veertien dagen op een vaste tijd op maandag of vrijdag. “Samen solo zingen” wordt aan het begin van het jaar ingeroosterd. (zie agenda op deze website) In de schoolvakanties van regio noord wordt geen les gegeven.


Per les komt dat hier op neer:

<21 jaar: prijs per individuele les van 45 minuten: € 33,78
prijs “samen solo zingen” €20,-
>21 jaar: prijs per individuele les van 45 minuten: € 40,45
prijs “samen solo zingen”€ 20,-

Dit zit allemaal inbegrepen in het maandbedrag van €59,- of € 69,- en een plekje voor de les “samen solo zingen”en de uitvoering is gegarandeerd.

Tarieven zangles, popkoor en vrouwenkoor muziekschool Rijssen en omstreken:

De informatie over de tarieven van Muziekschool Rijssen en omstreken vind je in de onderstaande link. Het tarief tot 18 jaar geldt voor leerlingen wonend in de gemeente Rijssen-Holten.
Een kennismakingsles of twee keer meezingen met het vrouwenkoor of het popkoor om te kijken of het iets voor je is, is gratis.

https://muziekschool-rijssen.nl/informatie/