Tarieven zangles Wierden:

Kennismakingslessen

Jongeren tot 21 jaar:  € 25,-. De kennismakingsles duurt altijd 45 minuten.

Volwassenen vanaf 21 jaar: € 40,-. De kennismakingsles duurt altijd 60 minuten.

Losse lessen: Een losse les duurt altijd een uur, de kosten daarvoor zijn € 60,- Deze mogelijkheid bestaat alleen voor leerlingen vanaf 21 jaar.

Vijf lessenkaart:

Volwassenen vanaf 21 jaar: € 225,- De lessen duren 45 minuten. De lessenkaart is vijf maanden geldig vanaf de eerste les. De maanden juli en augustus tellen niet mee.
Jongeren tot 21 jaar: € 187,50. De lessen duren 45 minuten. Deze lessenkaart is een kwartaal geldig, dat betekent 13 weken.

Abonnement:

Jongeren tot 21 jaar € 67,50 per maand. Daarvoor heb je 30 minuten wekelijks privé zangles. Daarnaast zijn er per cursusjaar minimaal 4 zangworkshops met begeleiding van een professionele ervaren gitarist of pianist. Deze begeleiders zijn ook aanwezig bij het leerlingenconcert, deelname hieraan is ook bij het lesgeld inbegrepen.

Volwassenen vanaf 21 jaar  € 70,- per maand. Hiervoor heb je om de veertien dagen een privé les van 45 minuten. Bij dit abonnement zijn inbegrepen 4 leerlingenworkshops met begeleiding van een professionele gitarist of pianist. De begeleiders zijn ook aanwezig bij het leerlingenconcert, deelname hieraan is ook bij het lesgeld inbegrepen.

 

Tarieven zangles, popkoor en vrouwenkoor muziekschool Rijssen en omstreken:

De informatie over de tarieven van Muziekschool Rijssen en omstreken vind je in de onderstaande link. Het tarief tot 18 jaar geldt voor leerlingen wonend in de gemeente Rijssen-Holten.
Een kennismakingsles of twee keer meezingen met het vrouwenkoor of het popkoor om te kijken of het iets voor je is, is gratis.

https://muziekschool-rijssen.nl/informatie/