Tarieven zangles Wierden:

Kennismakingslessen:
Iedereen die van zingen houdt kan een aantal lessen komen kennismaken voor een gereduceerd tarief. Het maakt daarbij niet uit, of je plannen hebt om op zangles te gaan, of alleen maar een paar keer wilt komen. Jongeren tot 21 jaar kunnen maximaal drie introductielessen nemen van 30 minuten voor € 15,- per les. Voor volwassenen vanaf 21 jaar bestaat de mogelijkheid om tot 2 introductielessen te nemen van 45 minuten voor € 25,- per les.

Abonnement:

Jongeren tot 21 jaar € 61,50 per maand. Daarvoor heb je 30 minuten wekelijks privé zangles. Daarnaast zijn er per cursusjaar minimaal 5 groepslessen, waarvan 4 met begeleiding van een professionele ervaren gitarist of pianist. Deze begeleiders zijn ook aanwezig bij het leerlingenconcert, deelname hieraan is ook bij het lesgeld inbegrepen.

Volwassenen vanaf 21 jaar € 63,50 per maand. Volwassenen komen om de veertien dagen voor een les van 45 minuten. Daarnaast zijn er per cursusjaar minimaal 5 groepslessen, waarvan 4 met begeleiding van een professionele ervaren gitarist of pianist.
Deze begeleiders zijn ook aanwezig bij het leerlingenconcert, deelname hieraan is ook bij het lesgeld inbegrepen.

Zomer zangles in Wierden

In de maanden juli, augustus en september kun je een aantal zanglessen nemen tegen een aantrekkelijk tarief. De korting loopt op, naarmate je meer lessen neemt.
Opgave is mogelijk tot 17 augustus 2020.Nà de eerste les, beslis je hoeveel lessen je neemt.

Kinderen en jongeren tot 21 jaar. Individuele les van 30 minuten.

1 les € 16,-
3 lessen € 45,-
4 lessen € 52,50
5 lessen € 57,50
6 lessen € 60,-

Volwassenen vanaf 21 jaar. Individuele les van 45 minuten.

1 les € 27,50
2 lessen € 50,-
3 lessen € 70,-
4 lessen € 80,-

Tarieven zangles, popkoor en vrouwenkoor muziekschool Rijssen en omstreken:

De informatie over de tarieven van Muziekschool Rijssen en omstreken vind je in de onderstaande link. Het tarief tot 18 jaar geldt voor leerlingen wonend in de gemeente Rijssen-Holten.
Een kennismakingsles of twee keer meezingen met het vrouwenkoor of het popkoor om te kijken of het iets voor je is, is gratis.

https://muziekschool-rijssen.nl/informatie/