Zangles in Wierden: een combinatie van individuele les en groepsles. In zangpraktijk Wierden geef ik zangles aan jongeren en volwassenen die van zingen houden, en graag willen leren hun stem beter te beheersen. Alle lessen zijn 45 minuten om de veertien dagen. Daarnaast is er regelmatig een muziekavond met als thema “samen solo zingen”. Wierden is goed bereikbaar vanuit Almelo, Aadorp, Vriezenveen en Enter.

De individuele zangles

In de privé zangles doe je eerst stemoefeningen. Dit geeft je stem een warming up, en daarnaast zijn deze oefeningen bedoeld om de beheersing over je stem te vergroten. Bij zingen is het een beetje als met sport: als je traint, word je soepeler en sterker en kun je meer uit je stem halen. Het is leuk om te doen! Al snel begin je te merken dat je zangtechniek zich ontwikkelt, waardoor het zingen steeds makkelijker gaat. Als je enthousiast thuis oefent en wat geduld hebt, zul je na een tijdje merken, dat je vooruit gaat.

De groepsles: samen solo zingen

Een gezellige en leerzame muziekavond! Je zingt, onder professionele begeleiding van een pianist of gitarist, een nummer of lied, dat je in de individuele les hebt voorbereid. Coaching krijg je van mij en van de begeleider. Er zijn maximaal 8 deelnemers per avond. Je krijgt ruim de tijd voor je eigen nummer of lied, en het is ook heel erg leuk om de andere leerlingen te horen. Voor iets lekkers te eten en te drinken wordt gezorgd.

Er is thee en ... iets lekkers!

Introductieles en advies

De zangles begint altijd met een introductieles. De les is bedoeld voor jou om te kijken of zangles iets voor jou is, en voor mij om te kijken of ik jou iets kan leren. Aan het eind van de les krijg je een advies van mij.

Een zangles is een leuk cadeau!

Zangles als cadeau

Zangles is een leuk, origineel cadeau om te geven voor een speciale gelegenheid. Je kunt hiervoor gebruik maken van de introductieles of van de lessenkaart. Er is een leuke cadeauverpakking beschikbaar. Zie voor de kosten de pagina TARIEVEN