In Wierden geef ik privé zangles voor jongeren en volwassenen op maandag en vrijdag. Voor jongeren zijn de lessen wekelijks 30 minuten, volwassenen komen meestal om de veertien dagen 45 minuten. Naast de privé les heeft iedere leerling verdeeld over het cursusjaar vijf groepslessen, die ik samen geef met een begeleider. Wierden is goed bereikbaar vanuit Almelo, Aadorp, Vriezenveen en Enter.

De privé zangles

In de privé zangles doe je eerst stemoefeningen. Dit geeft je stem een warming up, en daarnaast zijn deze oefeningen bedoeld om de beheersing over je stem te vergroten. Bij zingen is het een beetje als met sport: als je traint, word je soepeler en sterker en kun je meer uit je stem halen. Het is leuk om te doen! Na een tijdje begin je te merken dat je zangtechniek zich ontwikkelt, waardoor het zingen steeds makkelijker gaat. Als je enthousiast thuis oefent en wat geduld hebt, zul je na een tijdje zeker merken, dat je vooruit gaat. Is de les een heerlijk moment van ontspannen in je week waardoor je weer helemaal oplaadt? Of wil je juist heel veel leren, omdat je het maximale uit je stem wilt halen? Of misschien zit je ergens tussen deze uitersten in? Dat kan allemaal!

 

Zangles in Wierden: een combinatie van  privé-les en groepsles

De groepsles

De groepsles is een gezellige muziekavond, waarbij je met een begeleider op gitaar of piano de liedjes die je met mij in je privé-les geoefend hebt, aan de andere leerlingen kunt laten horen. Er zijn twee stijlen groepslessen: één voor pop, jazz en kleinkunst en één voor klassiek, musical en kleinkunst. Beide lessen hebben een begeleider die goed is in de betreffende stijl. Je kunt gewoon lekker een paar keer je nummer of lied zingen met spel van een goede muzikant, maar je kunt ook feedback krijgen over de muziek of je performance van mij en de begeleider. Wij zorgen er samen voor, dat ieder zich op zijn of haar gemak voelt en durft te zingen. Je kunt solo zingen of in een groepje. Er is een pauze met een drankje en iets lekkers erbij.

Er is thee en ... iets lekkers!

Muziek die bij jou past.

Ik vind het leuk om samen met jou te kijken wat bij je stem en smaakt past. Meestal heb je een voorkeur voor een bepaalde stijl: klassieke zang, pop, jazz, musical, kleinkunst of chanson. Misschien vind je het leuk je bij één genre te houden, of ben je juist iemand die graag eens iets heel anders probeert. In beide gevallen kan ik je daarin begeleiden met goed zangtechnische en muzikale tips. Je kunt zelf muziek aandragen en ik kan ook adviseren wat fijn voor jou is om te zingen. Ik begeleid je op de piano en soms zing je met een karaoke mee. Je leert meteen hoe je aan de slag kunt gaan om de geleerde technieken toe te passen. Dat geeft voldoening en vergroot je plezier in het zingen!

Introductielessen tegen gereduceerd tarief

Lijkt het jou leuk om op zangles te gaan? Je kunt, tegen een gereduceerd tarief, in drie lessen van 30 minuten of twee lessen van 45 minuten komen zingen en kijken of het iets voor jou is. Eén introductieles van 30 minuten of 45 minuten kan ook .
Neem gerust contact op via de telefoon of het contactformulier voor meer informatie.

Een zangles is een leuk cadeau!

Zangles als cadeau

Zangles is een leuk, origineel cadeau om te geven voor een speciale gelegenheid. Informeer gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier.